Led panelen voor in het systeemplafond, bestel online of bezoek onze showroom in Zwaag (Noord-holland)
 
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Wij verzenden gratis en binnen 48 uur naar Nederland en Belgie!


 

Inloggenx

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.

Account aanmakenUw wachtwoord vergeten?

* Verplichte velden

Account aanmakenx

* Verplichte velden

Terug naar login venster

Uw wachtwoord vergeten?x

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

* Verplichte velden

Terug naar login venster

Over LEDPaneelNL

Het was ergens in 2011. Ik werkte voor een reclamebureau ergens in Amsterdam. Ik was lekker aan het werk toen ineens de verlichting behoorlijk begon te knipperen. Na een poosje kon ik zo niet verder en besloot ik de TL buis uit het armatuur te halen. Ik verbaasde mij dat de TL buis nog zo warm was dat ik mijn hand verbrandde.


Waarom wordt verlichting zo warm?, is wat ik dacht. Het doel van verlichting is toch verlichten?, en niet opwarmen?


Ik ben toen wat technische informatie over TL verlichting gaan opzoeken. Er bleken nog meer nadelen aan TL verlichting te kleven. Maar de belangrijkste is het hoge energieverbruik. TL verlichting verbruikt namelijk erg veel energie en zet het grootste gedeelte om in warmte, inplaats van licht.


TL verlichting is een brilliante uitvinding uit 1935 door General Electric. Dat is maarliefst een ruime 80 jaar geleden. Het is logisch dat de techniek tegenwoordig flink is verbeterd. En dat er dus andere manieren zijn om ruimtes efficienter te verlichten.


Zo kwam ik terecht bij led verlichting. Led verlichting bestaat ook al een geruime tijd maar de techniek was simpelweg te duur om op grote schaal toe te passen. Led's zaten alleen in rekenmachines of op een moederbord van een computer. Nu is er veel veranderd. De technologie is flink verbeterd en goedkoper geworden.


Matthijs, Oprichter LEDPaneelNL